Wie ben ik?

Leuk, al die workshops, maar wie ben ik nou eigenlijk? Tja, dat vraag ik me ook al jaren af. ;) Maar hier een tipje van de sluier.

Ik ben van oorsprong psycholoog en heb jaren gewerkt als trainer/coach, tot ik besloot me volledig te richten op de fotografie. Dat mensgerichte zit nog steeds in mijn werk: ik hou vooral van het maken van portretten en bezig zijn met mensen. Met bruiloften houd ik me het meeste bezig. Daarnaast doe ik veel zwangerschapsfotografie en newborn/babyfotografie (zowel in de studio als op locatie) en soms eens een zakelijk portret of familieshoot.

Ik heb geen vakopleiding gevolgd, maar heb veel workshops en cursussen gevolgd, soms in groepsverband, vaak een-op-een. Op die manier heb ik precies kunnen leren waar ik op dat moment behoefte aan had om mezelf zo steeds verder te ontwikkelen tot professioneel fotograaf en ondernemer.

Door mijn ervaring als trainer/coach kan ik mensen snel op hun gemak stellen en ik heb ook voldoende ervaring met verkooptechniek en bedrijfsvoering om mijn bedrijf succesvol en rendabel te laten zijn.

Simone Janssen

Meer informatie over mijn andere bezigheden vind je via:

www.simonejanssen.com